Medewerkers

 

james

James Vanwalleghem begon op jonge leeftijd bij radio Century in Bissegem. Zijn eerste micro ervaring kreeg hij bij Radio MRL in Menen. Daarop volgde Radio Pallieter, Radio Gemini en Radio Contact.

 


Danny

Danny Vandijck was in de jaren 80 nog actief bij radio KLO (Kuurnse Lokale Omroep). Ook is Danny degeknipte man voor het inspreken van reclamespots, nieuws en jingels.

 


JanVanBeveren

Jan Van Beveren starte zijn radioloopbaan begin de jaren 80 bij Radio Gemini in Moeskroen. Later werd het KLO uit Kuurne waar hij zo een 20 jaar actief was en tot slot nog Happy FM

 


Rudi

Rudi Vanmeenen, de man die furore maakte met de wekelijkse top 30 bij Radio Pallieter, later Mango en Club Fm, is niet verlegen om diep in het archief van de jaren 80 te grasduinen.

 


Peter

Peter Klein is geen onbekende in onze regio. Naast P.A. begeleiding van vlaamse artiesten heeft Peter zijn dagelijkse stek bij Wasabi FM

 


Bruno

Bruno Decaevele is onze duizendpoot als het op kabels, knopjes en dergelijke aankomt! Bezeten en gedreven door de schroevendraaiers is geen enkele klus hem teveel.

 


Tijs

Tijs Neirynck zien we regelmatig voorbijkomen als nieuwsanker bij WTV. Bij ons zorgt hij iedere maandagavond voor een “Verlengd Weekend”

 


Simon

Simon Bossuyt, de “partner in crime” van Tijs, zorgt eveneens voor uw verlengd weekend op maandagavond.

 


PeterDeWinter

Peter De Winter, die bij Radio Contact Kortrijk een manusje-van-alles was, komt binnenkort met een nieuw programma bij ons

 


kathy

Kathy Claerbout is geen onbekende voor de luisteraars van de succesvolle radio KLO indertijd. Nu dus te horen bij Wasabi Fm.

 


henk

Henk Vandermast kon je vroeger beluisteren op radio’s zoals Gemini, SIS, Montana, enzo.. Na een tijdje afwezigheid in radio-land is hij terug… bij ons!

 


DrikDesmet

Dirk Desmet kon je vroeger horen bij radio’s zoals WLS en Gemini, en tot voor kort nog bij Radio 19. Dirk kan je wekelijks op dinsdag van 19u tot 21u met “Old School & New Wave” beluisteren.

 


GuyDeBakkerPR

Guy De Bakker die we nog kennen van Radio Contact, Family Radio en VRB hoor je op zondag van 10u tot 13u. Van maandag t/m donderdag kan je hem beluisteren in “Knuffeltijd”, telkens van 22u tot 00u

 

 

 


michiel_bardyn_profiel

 

Michiel Bardyn kan je elke vrijdag horen van 19u tot 23u.

 

 


Bewaren

Geef een reactie