Medewerkers

 

james

James Vanwalleghem begon op jonge leeftijd bij radio Century in Bissegem. Zijn eerste micro ervaring kreeg hij bij Radio MRL in Menen. Daarop volgde Radio Pallieter, Radio Gemini en Radio Contact.


Danny

Danny Vandijck was in de jaren 80 nog actief bij radio KLO (Kuurnse Lokale Omroep). Ook is Danny degeknipte man voor het inspreken van reclamespots, nieuws en jingels.


JanVanBeveren

Jan Van Beveren starte zijn radioloopbaan begin de jaren 80 bij Radio Gemini in Moeskroen. Later werd het KLO uit Kuurne waar hij zo een 20 jaar actief was en tot slot nog Happy FM


Rudi

Rudi Vanmeenen, de man die furore maakte met de wekelijkse top 30 bij Radio Pallieter, later Mango en Club Fm, is niet verlegen om diep in het archief van de jaren 80 te grasduinen.


Peter

Peter Klein is geen onbekende in onze regio. Naast P.A. begeleiding van vlaamse artiesten heeft Peter zijn dagelijkse stek bij Wasabi FM


Bruno

Bruno Decaevele is onze duizendpoot als het op kabels, knopjes en dergelijke aankomt! Bezeten en gedreven door de schroevendraaiers is geen enkele klus hem teveel.


Shany

Shany Dejonckere was te horen bij collega Danny. Omwille van haar drukke agenda heeft Shany momenteel een pauze ingelast.


Tijs

Tijs Neirynck zien we regelmatig voorbijkomen als nieuwsanker bij WTV. Bij ons zorgt hij iedere maandagavond voor een “Verlengd Weekend”


Simon

Simon Bossuyt, de “partner in crime” van Tijs, zorgt eveneens voor uw verlengd weekend op maandagavond.


Delphine

Delphine Taelman was onze eerste vrouwelijke collega en starte als co-presentator bij James op zaterdagvoormiddag.


PeterDeWinter

Peter De Winter, die bij Radio Contact Kortrijk een manusje-van-alles was, komt binnenkort met een nieuw programma bij ons


kathy

Kathy Claerbout is geen onbekende voor de luisteraars van de succesvolle radio KLO indertijd. Nu dus te horen bij Wasabi Fm.


henk

Henk Vandermast kon je vroeger beluisteren op radio’s zoals Gemini, SIS, Montana, enzo.. Na een tijdje afwezigheid in radio-land is hij terug… bij ons!


DrikDesmet

Dirk Desmet kon je vroeger horen bij radio’s zoals WLS en Gemini, en tot voor kort nog bij Radio 19. Dirk kan je wekelijks op dinsdag van 19u tot 21u met “Old School & New Wave” beluisteren.


GuyDeBakkerPR

 

Guy De Bakker die we nog kennen van Radio Contact, Family Radio en VRB hoor je op zondag van 10u tot 13u. Van maandag t/m donderdag kan je hem beluisteren in “Knuffeltijd”, telkens van 22u tot 00u


Keith Flameygh konden we tot voor kort horen bij Radio Kompas. Momenteel is hij te horen op zaterdag (14u-17u) met een eigen programma “Young, Wild & Free”.


Ryan

Ryan Rosseel is een nieuwkomer in radioland. Een nieuwkomer die wel eens potten zou kunnen breken, uiteraard bij Wasabi Fm. Ryan is de partner in crime van “Young, Wild & Free”


 

rik-cannaert-profielRik Cannaert die tot voor kort nog actief was bij Jess Fm heeft gekozen om ons team te komen versterken. Je kan Rik horen op zaterdag van 10u tot 12u met het programma “Cannaert & Desmet”


michiel_bardyn_profiel

 


Michiel Bardyn staat omwille van zijn studies even op non-actief. Wordt vervolgd

jari_minne_profiel

 


Jari Minne kan je momenteel horen in Wild, Young & Free. Elke zaterdag van 14u tot 17u

Bewaren

Geef een reactie