Medewerkers

James Vanwalleghem

james

begon op jonge leeftijd bij radio Century in Bissegem. Zijn eerste micro ervaring kreeg hij bij Radio MRL in Menen. Daarop volgde Radio Pallieter, Radio Gemini en Radio Contact.


Danny Vandijck

Danny

was in de jaren 80 nog actief bij radio KLO (Kuurnse Lokale Omroep). Ook is Danny degeknipte man voor het inspreken van reclamespots, nieuws en jingels.


Jan Van Beveren

JanVanBeveren

starte zijn radioloopbaan begin de jaren 80 bij Radio Gemini in Moeskroen. Later werd het KLO uit Kuurne waar hij zo een 20 jaar actief was en tot slot nog Happy FM


Guy De Bakker

GuyDeBakkerPR

die we nog kennen van Radio Contact, Family Radio en VRB hoor je op zondag van 10u tot 13u. Van maandag t/m donderdag kan je hem beluisteren in “Knuffeltijd”, telkens van 22u tot 00u


Rudi Vanmeenen

Rudi

de man die furore maakte met de wekelijkse top 30 bij Radio Pallieter, later Mango en Club Fm, is niet verlegen om diep in het archief van de jaren 80 te grasduinen.


Peter Klein

Peter

is geen onbekende in onze regio. Naast P.A. begeleiding van vlaamse artiesten heeft Peter zijn dagelijkse stek bij Wasabi FM


Peter De Winter

PeterDeWinter

die bij Radio Contact Kortrijk een manusje-van-alles was, komt binnenkort met een nieuw programma bij ons


Bruni Decaevele

Bruno

is onze duizendpoot als het op kabels, knopjes en dergelijke aankomt! Bezeten en gedreven door de schroevendraaiers is geen enkele klus hem teveel.


Henk Vandermast

henk

kon je vroeger beluisteren op radio’s zoals Gemini, SIS, Montana, enzo.. Na een tijdje afwezigheid in radio-land is hij terug… bij ons!


Michiel Bardyn

michiel_bardyn_profiel

kan je tijdens de schoolvakanties beluisteren op vrijdagavond


Kathy Claerbout

kathy

is geen onbekende voor de luisteraars van de succesvolle radio KLO indertijd. Nu dus te horen bij Wasabi Fm.


Delphine Vandenbossche

delphineV

hoor je momenteel op zaterdagmiddag tussen 12u en 14u bij Jan Van Beveren. Binnenkort komt ze met een eigen programma

 

 

Geef een reactie