Adverteren

U krijgt als adverteerder de mogelijkheid te kiezen om Uw radiospot om het uur of om de 2 uur te pluggen.

Een radiospot duurt 30 seconden, wilt U echter de 30 seconden overschreiden dan kan dit tot maximaal 1 minuut en dit uiteraard voor de prijs van 2 advertenties.

U kunt Uw radiospot zelf aanleveren of er voor kiezen om deze te laten inspreken door het WasabiFM-team hiervoor wordt U eenmalig de prijs van een “radiospot intern” aangerekend. Spots die U zelf aanlevert moeten wel voldoen aan onze kwaliteitseisen. Er zijn tal van productiehuizen die dit ook voor U kunnen doen al hangt daar uiteraard wel een prijskaartje aan vast, indien nodig willen wij U daar wel in begeleiden.
Indien U ervoor kiest om de radiospot door het WasabiFM-team te laten opnemen dan stuurt U ons de informatie door die U hierin wil laten opnemen(let bij de hoeveelheid wel op de 30 seconden)

De cyclussen voor deze publiciteit starten steeds op zaterdagmorgen 10 uur. Om ons radiostation niet te overstelpen met publiciteit zullen de radiospots beperkt worden tot een 5-tal per uur, zo kan U hiervoor bij aanvraag de eerst mogelijke periode worden toegewezen volgens het principe “first in – first out”. Bij reclamespots waar een datum van toepassing is (bijvoorbeeld evenement) kan dit principe afwijken.

Indien er buiten deze afspraken nog specifieke wensen zijn dan zijn wij steeds bereid deze met U te bespreken via info@wasabifm.be

Geef een reactie