Radionomy stopt op 31 december 2019

Dat Wasabi Fm al veel waters heeft moeten doorzwemmen in een korte periode, daar is iedereen van overtuigd. In Amper 4 jaar tijd waren we gegroeid van internetradio met drie mensen tot een volwaardig station op fm met een twintigtal medewerkers. Het nieuwe decreet van Sven Gats zorgde echter dat we moesten afstand nemen van FM omwille van de te hoge kosten. Daarom besloten we om terug verder te doen met internetradio via de streamingdienst van Radionomy. Nu staan we terug voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 januari stopt Radionomy met zijn diensten om online radio te maken. Concreet betekend dit dat we dan zelf moeten een stream voorzien en alle kosten voor de muziekrechten moeten dragen (Sabam en billijke). Als kleine vzw met enkel vrijwilligers is dit onbetaalbaar. Omwille van die redenen moeten we (voorlopig) op  31december aanstaande onze online uitzendingen stopzetten. Momenteel is het bestuur aan het nadenken wat we in de toekomst met Wasabi nog willen/kunnen doen. Een evenementen-radio op fm is een van de voorlopige pistes die onderzocht wordt. Van zodra we hier meer nieuws over hebben kan je het uiteraard vinden op onze website. Bedankt aan onze trouwe luisteraars die zelfs na ons fm avontuur bleven geloven in ons en onze internetradio. Misschien zien/horen we elkaar binnen x-aantal maanden via een ander platform