theatervoorstelling ZWINS

Theatermakery Het Eenzame Westen ging de boer op en interviewde verschillende betrokkenen uit de varkenssector. Dat rijke materiaal vormt de basis voor deze eerste eigen tekst. Zwins is een tragikomisch stuk, waarin deze keer het sappige dialect van Zwevegem wordt onderzocht.  Maar de voorstelling zal ook buiten West-Vlaanderen perfect te volgen zijn.

Speeldata & reserveren

De voorstellingen gaan door op vrijdag 6 september, zaterdag 7 september, donderdag 12 september, zaterdag 14 september, donderdag 19 september, vrijdag 20 september en zaterdag 21 september. Dit telkens in Hoeve Ten Rooden Duifhuize, Moenstraat 10 in Sint-Denijs.

Een ticket kost 15 euro en kan je reserveren via https://webshopzwevegem.recreatex.be. Voor groepsreservatie mail je beter naar admin@heteenzamewesten.be.

Foto: heteenzamewesten.be