en toen was het gedaan…

Er was eens…

Zo beginnen de meeste sprookjes.. en dus ook voor ons een klein jaar geleden toen we (Wasabi Fm) gingen samenwerken met VZW Gemini. Althans dat dachten we. Na een klein jaar moeten we echter vastellen dat niet alle sprookjes een mooi einde hebben. Deze week kregen we een bericht van het management van VZW Radio Gemini om de uitzendingen definitief te staken omwille van financiële redenen. Uiteraard respecteren wij die beslissing. 

Wat onze toekomstplannen zijn met Wasabi Fm is nog niet duidelijk maar dit komt ten gepaste tijde op onze Facebookpagina. In de eerste plaats willen we u, onze luisteraars danken om altijd in ons te blijven geloven. Ook een dikke merci aan alle wasabi-collega’s die ons radio-avontuur de afgelopen jaren met heel veel inzet hebben bijgestaan, iedere keer weer opnieuw. Zonder dit team was dit niet mogelijk. Bedankt hiervoor! 

De uitzendingen stoppen zaterdag 18 januari ergens rond de middag