Road Rock 2018 – Kortrijk

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus is er terug een nieuwe editie van Road Rock. En jawel je leest het goed, dit jaar is het een tweedaagse! Road Rock is een wedstrijd voor opkomend rock-talent. Een prijzenpot van 3000 euro moet de winnaar(s) een duwtje in de rug geven.

Road Rock die nog jaarlijks aan het groeien is kreeg vorig jaar maar liefst meer dan 300 inzendingen van kandidaten. Daaruit moest de jury, met Guy Swinnen van The Scabs een selectie maken. Guy, die trouwens peter is van het project, gaf er vorig jaar na afloop ook nog een concert bovenop. Dit jaar is de eer aan Michael Shack en Zornik.

Michael Shack die drummer was bij oa Milk Inc sluit de optredens van de eerste 4 finalisten op vrijdag af. Op zaterdag zijn er opnieuw vier finalisten met als afsluiter een optreden van Zornik!

Net zoals de voorbij edities is Road Rock ook dit jaar weer gratis. Meer info kan je vinden op https://www.roadrock.be/