Sinksenfeesten 2018

Dat de Sinksenfeesten in Kortrijk ook dit jaar weer veel volk over de vloer kregen moeten we niet meer vertellen. Je kon er op bepaalde momenten letterlijk op de koppen lopen. Ook het weer liet het niet afweten. Naast de braderie en vele rommelmarkten was er ook weer plaats voor muziek… veel muziek! Toppers zoals Laura Tesoro, Sylver en Coco Jr., maar ook minder gekende groepen kwamen aan bod op de diverse podia verspreid over de stad.

Op de laatste dag van de feesten konden we nog even dansen op de muzikale tonen van “DJ Quickie” alias Burgemeester Vincent Van Quickenborne die zich even waagde achter de draaitafels.

Aansluitend daarop kregen we ook nog een stevig rockoptreden van Solitude Within. Een opkomend rock talent die ons doet denken aan Whitin Temptation en die vorig jaar nog in Kortrijk op het podium van Road Rock stonden en net naast de hoofdprijs greep.

Wie aanwezig was kan bevestigen dat het quasi onmogelijk is om de Sinksenfeesten 18 samen te vatten zonder iets te vergeten. De vele kraampjes, standjes, optredens, animaties, enzo.. deden ons vooral denken aan de Gentse Feesten maar dan in een verkorte versie.