46ste editie Meifeesten Zwevegem

Op 4, 5 & 6 mei kan je weer terecht op de Kappaert in Zwevegem voor de jaarlijkse Meifeesten. Dit jaar zijn ze reeds toe aan de 46ste editie! Het succes hierachter: een vast team van 15 medewerkers. Ook dit jaar geen Miss verkiezing maar dit mag de pret niet bederven. Er is ook dit jaar weer voor elk wat wils.

Zo kunnen op vrijdag de senioren genieten van goochelaar Magic Yvo en Kris Wills. Het jongere volkje kan zich dan weer uitleven op de affiche van Rock Kappaert met o.m. Dyscordia, Decades of Metal, Growing Horns.. om er maar een paar te noemen.

Op zaterdag is er de traditionele kermis met de 43ste Kappaertprijs, een wielerwedstrijd dus. Op zaterdagavond sluiten ze af met een drie uur lang durend optreden van Travestie Show “LES FOLLES DE GAND” met dansers

Zondagnamiddag zorgen de dames van dansgroep Tacon Tacon voor de Spaanse sfeer. Het afsluiten van de 46ste editie van de Meifeesten is dit jaar voorbehouden voor Tirolschwung.. een avond vol muziek dus.

Place to be:  Stedestraat – Kappaert – Zwevegem