Moendial 18, de WK gekte begint stilaan te komen!

Terwijl alle WK fans nog vol spanning zitten te wachten op het eerst fluitsignaal zijn ze in Moen al volop bezig met de voorbereiding van een heus outdoor WK-dorp. Je zal er terecht kunnen op alle speeldata van de Rode Duivels. De organisatie Red Devils Moen slaat hiervoor de handen in elkaar met de mensen van Moen Feest. Terwijl ze het vorig jaar nog indoor deden kiezen ze dit jaar voor een outdoor locatie, namelijk het Millenniumpark aan de Vaartstraat in Moen. Om de wedstrijden goed te kunnen volgen zal er een groot ledscherm voorzien worden van 12m². Naast eet- en drankstandjes  worden er ook activiteiten voorzien voor de kids. Na de wedstrijden is er nog mogelijkheid om de benen even te strekken op de tonen van een live dj-set. Of zoals ze zelf zeggen, een openlucht party in een duivelse sfeer.

De eerste mach is er op 18 juni om 17u. De inkom in het WK-dorp is volledig gratis.