Doe mee, en win!

Krijg levenslang iedere maand een extra inkomen dankzij Wasabi Fm en de Nationale Loterij! Tussen kerst en nieuw krijg je van maandag 26 december tot en met zaterdag 31 december iedere dag een nieuw cijfer van ons. Het “dagcijfer” zit steeds verstopt ergens tussen een aantal van onze reclameblokken en/of nieuwsuitzendingen. Deze 6 cijfers openen onze kluis met 50 Win For Life biljetten!! Denk je de code te kunnen ontcijferen? Kom dan naar onze mobile studio tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Zwevegem (op 8 januari in het tenniscentrum). Iedereen krijgt twee pogingen.. gaat de kluis open, dan ben je 50 Win For Life biljetten rijker. En in dit geval zou rijker wel eens heel letterlijk kunnen worden! Let wel, enkel personen van 18 jaar en ouder mogen meedoen. SUCCES!