Wandeling ten voordele van het Dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem

Op zondag 27 september kan je met uw viervoeter meedoen aan een georganiseerde hondenwandeling ten voordele van dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem. Je kan kiezen tussen 4km, 8km of 11km. Inschrijven kan ter plaatse. Start en aankomst zijn voorzien aan café “DE KANNE” ter hoogte van de Avelgemstraat 240 in Zwevegem. Deelnameprijs bedraagt 5 euro. Naast een gezellig terras en lekkere braadworsten zijn er ook tal van nevenactiviteiten zoals een springkasteel en Mini-shop hondenverzorginsproducten. Ook is er mogelijkheid om vragen te stellen aan een gediplomeerde trimster en hondentrainer. Indien je zelf geen hond hebt, kan je mits aankoop van een wandelkaar (in het asiel), een hond van het asiel meenemen.

 

Zaterdag (19sept) om 11u30 komt Sabine Ranson er alles over vertellen bij Danny Vandijck. Luisteren (en kijken) is dus de boodschap!